Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Carnilove tasakos paté pástétom mix 2,1kg

Ár:
10.300 Ft
Kapható választék:
Rendelés módja:
Szállítás időköze:
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-12-20
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Carnilove (by Vafo Praha aka. Brit)

A Carnilove tasakos paté pástétom mix 2,1kg 7*300g egy próbacsomag, amely a tartalmaz egyet-egyet a márka teljes értékű, gabonamentes és burgonyamentes tasakba csomagolt teljes értékű kutyaeledelei közül, felnőtt kutyák számára.

Egységár: 4.904,76 Ft/kg

Leírás

Carnilove tasakos paté pástétom mix 2,1kg - 10.300 Ft

Összetevőkről részletesen:

  • A Carnilove tasakos paté pástétom mix 2,1kg valamennyi Carnilove tasakos pástétom ízt tartalmazza. A csomag részeit képező termékek összetevőinek részletes leírásait honlapunkon az egyes termékek ismertetőiben találhatja meg.
  • E termék gabona és gluténmentes. A benne található fehérje kizárólag állati eredetű, a megfelelő szénhidrátbevitelt pedig nem gabona, hanem más növények biztosítják, ezzel jobban illeszkedik a kutyák természetes, háziasításuk előtti időkre jellemző étrendjéhez. Erre azért van szükség, mert a kutyák emésztőrendszere jórészt állati eredetű kisebb részt növényi eredetű táplálék feldolgozására teszi őket alkalmassá, a különböző gabonafajták azonban természetes étrendjüknek legfeljebb a háziasításuk óta váltak részévé.

Összetevők:A csomag részeit képező termékek összetevőinek listáját honlapunkon az egyes termékek ismertetőiben találhatja meg.

Adalékanyagok

Vitaminok/kg:-

Analitikai összetevők: A csomag részeit képező termékek analitikai összetevőiről információkat honlapunkon az egyes termékek ismertetőiben találhat.

Energia érték:  A csomag részeit képező termékek energia értékeiről információkat honlapunkon az egyes termékek ismertetőiben találhat.

Tárolás: A legjobb íz elérése érdekében tálaljuk szobahőmérsékleten. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolva egy-két napon belül elfogyasztandó.

A márkáról: Carnilove Csehország egyik legnagyobb gyártójának a családi vállalkozásból nagyra nőtt, Vafo Praha s.r.o.-nak a prémium márkája (t.k. Brit). A cég több mint húsz éve foglalkozik állattakarmány előállítással, melyeket mára közel 70 országba exportálnak. Termékeik a közép és felső kategóriájú úgynevezett holisztikus (természethez közeli) eledelek közé tartoznak. A Fresh termékcsalád valamint a konzervek kizárólag frissen csontozott húsból készülnek, és olyan más eledelgyártóknál különlegességnek számító, mégis a kutya-ősök természetes étlapján szerepelt, húsokat is tartalmaznak, mint a lazac, makréla, strucc, fácán, szabad tartású bárány vagy vaddisznó. A márka továbbá hangsúlyt fektet rá, hogy tápjai gabona és burgonyamentesek legyenek, melynek jelentősége, hogy az első és a második legelterjedtebb "kitöltő anyagot" is száműzik az ételből, garantálva a legmagasabb természetes alapanyagtartalmat, és ezzel együtt a kellő vitamintartalmat. Elképzelésük szerint a kutyáknak nincs szükségük ezekre a termékekre, emésztő rendszerük egyszerűen nem módosult, módosulhatott az emberrel szorosan együtt töltött, de csupán 14000 év alatt.

Forgalmazó: Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft.


Termékinformációk Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.Javasoljuk, hogy kezdetben keverje össze a terméket a korábban használt eledellel. Az állat előtt mindig legyen friss, tiszta ivóvíz. Csak takarmányozási célra!

Etetési útmutató

A termék a kutya korától függetlenül adható, az állat aktuális testsúlyának arányában.

Testsúly

Napi ideális darabszám

5-10 kg

1 db

10-15 kg

1,5 db

15-20 kg

2 db

20-25 kg

2,5 db

25-30 kg

3 db

30-40 kg

3,5 db

40-50 kg

4 db

50-60 kg

5 db

60-70 kg

5,5 db

70-80 kg

6 db

80-90 kg

7 db

90 kg

7,5 db

A napi mennyiség függ az állat korától, méretétől, aktivitási szintjétől és környezetétől.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyedi HTML modul 13 termékoldal alul

 

VÁSÁRLÁSI ÉRVEINK

Keresés