Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Golden retriever

Röviden a fajtáról

labradorRetriever, azaz, aki valamit visszahoz. A Golden retriever, keletkezésének több története van, de az biztos, hogy a fajtának a Labradorhoz van köze. Ebből és más kutyákból tenyésztették ki (Szetterek, smánielek, újfullandi fajták szerepelnek az eredettörténetben.) A Golden, már kevésbé funkcionális, mint inkább mutatos munkakutya volt. Valójában mindent tud, amit a Labrador, de a tenyésztők szándéka már a küllem nemesítése volt, melyet végül a 20. század elején ismertek el külön fajként. A fajta nagyon kedves, családbarát, de mégis jó munkabírású, és nagy mozgásigényű. Az egyik legismertebb és keresettebb "marketing eszköz". Az ő portréja, díszeleg a legtöbb kutyaeledel csomagolásán, de rengeteg egyéb kutyákkal kapcsolatos anyagon is megtaláljuk. 

 

Az életben

BrandonJómagamnak még nem volt Golden Retrieverem, ezért megkértem barátomat, hogy mutassa be nekünk, Álmost az ő Goldenét.        

 

 

Tipp

A golden retrieverek hajlamosak a bőrbetegségekre, mivel sűrű aljszőrzetük és hosszú fedőszőrzetük tökéletes élőhely a baktériumoknak. Az Omega-6 és -3 olyan természetes összetevők, amelyek fontos szerepet játszanak a bőr sejtmembránjainak gyulladáscsökkentésében, és támogatják az egészséges, rugalmas bőrt és a gyönyörű, fényes szőrzetet. 

 

 
   Polaris Golden Retriever Kacsa-Pulyka      Polaris Junior Golden Retriever Lazac-Pulyka
5.490 Ft-tól   5490 Ft-tól
1.536,75 Ft/kg   1.536,75 Ft/kg
 

 

Keresés