Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Rólunk

Üdvözlöm Önt!

Horváth-Szász Tamás vagyok, természetesen kutyatulajdonos. 

Ha most visszalép a főoldalra (Ha ide kattint az egy új fülön megnyílik), az Önre vágyakozással tekintő négy "éhes kutya" közül a bal oldali kék háttérben fürdő fehér kutyus az én Labrador barátom, Brandon.  

Nem vagyok sem dietetikus, sem ezen, vagy hasonló területen végzett szakember, csupán az ő gazdája, aki, amikor ő megérkezett a családunkba, először szembesült vele, hogy...

 

  1. mit is adjunk egy kölyökkutyának enni. Amikor már elkezdünk "valamit" adni neki, akkor pedig, hogy 
  2. a Labrador nagyon gyorsan elhízik :) , és hogy 
  3. létezik olyan, hogy kutya-allergia, tehát nem ehetnek akármit.

 

Rögtön ezután jött a felismerés, hogy kismillió márka és termék van. Persze a csirke tartalmú termékeket egyből ki kellett zárnunk, de gyorsan rátaláltunk a bárány húsra (de jó!), mintha Brandon tudná, hogy vérbeli angol kutyafajta. De így is ezer termék maradt a kínálatban. 

Ekkor kezdtem el utánanézni a különböző termékeknek és vágott mellbe a felismerés, hogy Brandon mit evett eddig. Szegényem nem "mondta". Vagyis, ahogy vesszük. Hasmenés, ételallergia, diszkomfort. Még jó, hogy a jeleket vettük! 

Átnéztem az összetevőket, rátaláltam a különböző elkészítési eljárásokra, majd a nyersetetésre, stb. Megint csak bővülni kezdett a lehetőségek köre. Eldöntöttem tehát két dolgot. 1) Ha Brandonnak találok jó eledelt, akkor azt másoknak is szeretném ajánlani, árulni. 2) ugyanakkor ahhoz, hogy kellőképpen leszűkítsük a kört, szigorú kiválasztási elveket kell kialakítani (Ezekről bővebben itt).

Ennek eredményét láthatja a kedves látogató, ez az éheskutya.hu kezdő termékválasztéka.

A webshopban úgy döntöttünk, nem koncentrálunk kizárólag a nyersetetésre, amelyet talán a legjobbnak gondolunk a kutyák számára, hanem minden megismert kategória, eledel trendek, stb. lehető legjobb termékeit szűrjük, válogatjuk, teszteljük és ajánljuk a vásárlóknak. 

A célunk, hogy mindenkinek a saját pénztárcájának, lehetőségeinek megfelelő, de a lehető legegészségesebb termékeket nyújtsunk egy helyen, specialistaként.

 

Reméljük, hogy elveink, választékunk és szolgáltatásaink (Törzsvásárlói rendszer, rendszeres havi megrendelések, ingyenes szállítás) elnyerik tetszésüket.

 

Horváth-Szász Tamás

És az éheskutya.hu csapata.

Keresés