Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Törzsvásárlói program

 

Röviden de érthetően

Első vásárlás + Regisztráció = Állandó százalékos kedvezmény

Vásárlás + Értékelés = 500 Ft-os kedvezménykupon

Mindig ingyenes szállítás!

Rendelés akár telefonon is!

 

Kicsit bővebben

Az Éheskutya.hu stábjának nagyon fontos, hogy Önök és kutyáik is elégedettek legyenek, megosszák velünk tapasztalataikat, hogy ne csak a saját értékítéletünkre hagyatkozhassunk kutyaeledeleink kiválasztásánál és rangsorolásánál, hanem Önök is befolyásolhassanak minket! Erre nyújt lehetőséget a törzsvásárlói programunk. A program keretében Önök megoszthatják véleményüket velünk, amelyet jutalmazunk is, és természetesen jutalmazzuk hűségüket is. Ajándékok, kedvezmények, hűségpontok (hamarosan) és kuponok várják Önöket, és talán a legfontosabb, a garantált ingyenes szállítás (Arra az esetre is, ha valamiért a jövőben ennek széles körű alkalmazására már nem lenne lehetőségünk egyszeri vásárlóink esetében).    

 

Részvétel

-  részvétel A programban mindenki részt vehet, aki egyszer már vásárolt a webshopban, és-

- Vásárlásakor, vagy később bármikor, regisztrált felhasználónak. (Erre azért van szükség, mert a kedvezményt csak regisztrált felhasználóinknak tudjuk beállítani).

 

 

Előnyök

előnyök

- Garantált ingyenes szállítás!

 

- Állandó fix árkedvezmény, minden termékre. 

 

- Rendelését telefonon is leadhatja!

 

- "Személyre" szabott ajándékok kedvencének (Ezt már az első vásárlásnál megtapasztalhatja:), de sokat segít nekünk, ha kitölti önkéntes kérdőívünket.)

 

- Ha a megvásárolt termékeket értékeli is, egyszeri 500 Ft-os kedvezménykupont adunk, amelyet bármikor felhasználhat későbbi vásárlásaikor.

 

- Hűségpontok. Vásárlásai után hűségpontokat írunk jóvá, amelyek szintén a későbbi vásárlásokkor válthatóak be. (Hamarosan) 

 

 

Keresés