Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Hidegen sajtolt

Éheskutya.hu
2019. 11. 11. 04:30:00
Hidegen sajtolt Hidegen sajtolás: A hidegen sajtolás a száraztápok területén egy viszonylag új eljárásnak számít, ennek ellenére egyre népszerűbb és egyre nagyobb elismerést vív ki magának. 

Előnye, hogy segítségével legalább olyan teljes értékű és kiegyensúlyozott eledelek állíthatók elő, mint az extrudációs eljárással, miközben egyáltalán nem kell számolnunk a nagy hősokk káros hatásaival. Hátránya, hogy a hozzávalók szárítása esetében is elkerülhetetlen, darálni is kell őket, sok esetben előfőzés is szükséges, így a hozzávalók sajnos nem őrzik meg természetes állagukat.

 

Hidegen sajtolt termékekből jelenleg még kevés található a magyar piacon. Az éheskutya.hu csapata a Kudo termékeivel kívánja reprezentálni a kategóriát. A Kudo termékei nagyon jó alapanyagokból készülnek, gabonamentesen vagy alacsony gabonahányaddal. 

Hidegen sajtolt száraztápjainkat itt találják (link).

Tartalomhoz tartozó címkék: Elkészítési eljárások

Keresés